Om företaget

Erikssons VVS AB startades 1992 av Anders och Richard Eriksson. Från och med årsskiftet 2008/-09 har det skett ett generationsskifte inom företaget, då Anders gått i pension och Richard övertagit ledarpositionen. Det blir tredje generations rörmokare från gamla Erikssons Värme & Sanitet som startades i Mörrum för mer än 50 år sedan.
Under våren -09 har vi flyttat till nya lokaler och ni hittar oss idag på Ägovägen i Asarum. Företaget har i samband med generationsskiftet och flytt även bytt logotyp.
Idag arbetar tjugo personer inom företaget. Vår målsättning är att utföra arbeten med mycket god kvalité till kommun, landsting, företag och privatpersoner.
Företaget är medlem i VVS Företagen och är auktoriserat genom Säker vatteninstallation. Arbetsledningen har flerårig erfarenhet inom entreprenadarbeten. Samtliga montörer i företaget är legitimerade vvs-montörer och har 2006 genomgått utbildning i ”Säker vatten” för att säkerställa kvalitén på utförda arbeten.
Vår kundkrets sträcker sig över hela Blekinge samt delar av Skåne och Småland. Några av våra större samarbetspartners är bland annat Landstinget Blekinge, Karlskronahem, Karlshamn kommun, PEAB, J Svensson Bygg, Skanska och LB-HUS.

Vi utför arbeten inom privatmarknaden och har mångårig erfarenhet av service och nyinstallationer inom fastighet.

Hem  |  Om företaget  |  Tjänster  |  Våra projekt  |  Samarbetspartners  |  Länkar  |  Kontakt

Erikssons VVS AB © 2010

Företagets VD
Richard Eriksson
och VVS-montör
Jonathan Nilsson.